sunnuntai 30. marraskuuta 2008

Ehdotus joulukuun tapaamisen paikaksi!

Eilen käväisin Nummelassa pikapikaa minulle aivan uudessa paikassa: Pisteen talossa, jonka nummelalaiset varmaankin paremmin tuntevat työvoimatoimiston talona, jossa myös kahvila Il Punto sijaitsee, on alakerrassa kohtuullisen uusi paikka, Galleria Golden Point (jos muistan nimen oikein). Nimestään huolimatta paikka ei ole perinteinen taidegalleria, vaan pikemminkin jonkin sortin monitoimikeskus, jossa on vaihtuvia näyttelyitä, erilaisia työpajamahdollisuuksia, kehystyspalvelu jne.

Galleriaa pitää tuttavani (mm. ikonimaalauksen opettaja ja käsityöihminen muutenkin) tuttava, ja eilen siellä käydessäni tykästyin paikkaan kovin. Galleria on isohko kellaritila, ja yhdessä nurkkauksessa on viihtyisä sohvaryhmä hieman erillään. Keskustelussa mainitsin neuletapaamisestamme ja kysäisin, olisiko omistajan mahdollista pitää galleria avoinna jonain iltana pidempään, n. klo 20 saakka, ja hänelle sopisi mainiosti jo alustavasti sopimamme torstai-ilta. Voisimme istuskella siellä rauhassa, tutustua näyttelyyn, nauttia kahvia ja pientä purtavaa, neuloa ja jutella. Jos paikka on meistä mukava, voisimme pitää tapaamisiamme siellä, edellyttäen että omistajalle sopii aikataulu. Ja jos meistä siltä tuntuu ja innostusta riittää, voisimme kenties tehdä joskus muutakin kuin neuloa - tai sitten ei.

Miltä ajatus tuntuu? Oletteko halukkaita kokeilemaan? Alustavasti juttelin omistajan kanssa, että pientä tarjoilua voisi sinne järjestää kohtuullista korvausta vastaan, mutta mikään kahvila paikka ei ole, eli kahvia ja teetä sekä jotain pientä naposteltavaa järjestyy. Il Punto on kuitenkin siinä aivan yläkerrassa, joten sieltäkin voisi käydä tarvittaessa hakemassa tarjoiluja, jos siltä tuntuu. Paikkana tuo galleria minusta kuitenkin olisi verrattomasti mukavampi ja viihtyisämpi kuin yksikään tietämäni Nummelan kahvila.

Kommentoikaahan, mielelläni kävisin sitten Galleriassa jossain vaiheessa vielä varmistamassa, jos olemme tulossa silloin 18.12.2008 sinne.

10 kommenttia:

annariu kirjoitti...

mulle ainakin sopii... onks tää siinä abc:n lähellä?

Zelda kirjoitti...

Kuulostipa ihan loistavalta. Minä myös kannatan kovasti, onko tämä tullut siihen tavallaan sisäpihalle, portaat alas sinne työkkärin alakertaan? Siinä oli joskus joku muu liike.

t.Zelda

Pelagia kirjoitti...

Jeps, Annariu, tää on siinä ABC.tä vastapäätä, ja aivan kuten Zelda arvelikin, sisäpihalla ja portaat alakertaan. Sisäpihan puussa roikkuu kehyksen pätkiä koristeena... =)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko myöntää, että mulla ei ole harmainta haisua paikan sijainnista, mutta muuten Nummela kävisi mulle oikein hyvin. Olen menossa silloin iltavuoroon klo 20.30, eli kovin kauas en arvaisi lähteä sompailemaan.

annariu kirjoitti...

Jos siellä galleriassa pidetään tapaaminen, niin olisiko helpointa treffata siinä abc:n pihassa (saa autot parkkiin)?

Pelagia kirjoitti...

Annariu, autoille löytyy hyvin tilaa joko ABC:n parkkikselta tai Pisteen talon kupeelta, Instrun vieressä olevalta parkkikselta (siinä sisäpihalla, aivan gallerian luona)tai Isokankaan parkkikselta - pysäköinti ei siis ole ongelma. Niille, joille paikka ei ole tuttu: Pisteen rakennus on Nummelan aivan ydinkeskustassa, kohdassa, jossa Asematie ja Vihdintie ja (muistaakseni) Meritie kohtaavat. Liikenneympyrän kohdalla on Nummelan ABC, Pisteen rakennus sekä aukio, jonka laidassa on Vihtkarin talo. Gallerian virallinen osoite on Asematie 2-4, ja samassa rakennuksessa on siis ainakin työvoimatoimisto ja kahvila Il Punto, jokin vaateliikekin taitaa olla toisella puolen taloa. Gallerian puolella taloa (siis Hanko-Hyvinkää -tielle päin)on pieni parkkipaikka, jonka toisella laidalla olevassa rakennuksessa on Instrumentarium, kukkakauppa ja tatuointiliike. Galleriaan mennään tämä parkkipaikan puolelta, pieneltä sisäpihalta. Aivan rakennuksen vierestä menee portaat alas kellariin, jossa galleria on.

Pirtsi kirjoitti...

Kannatan minäkin galleriaa, se kuullostaa hyvältä. Minulla saattaa kuitenkin ottaa tiukille, että ehdin Ruskeasuolta ajoissa paikalle. Toivotaan kuitenkin parasta. Tulossa olisin.
t: Pirtsi

Pelagia kirjoitti...

Pirtsi, tulet sitten kun ehdit. Olen sopinut, että voimme olla galleriassa n. klo 20 asti, jos intoa riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Paikka kuulostaa hyvältä! Tulossa olen minäkin, mikäli suinkin pääsen pedistä ylös ja liikkeelle :)

Anna kirjoitti...

Aivan loistava paikka (todennäköisesti) :). Nähdään siellä!