sunnuntai 23. marraskuuta 2008

Kyllä oli kivaa...

Tapasimme eilen Lohjan käsityöliikkeessä säntillisesti klo 13.00. Minun matkassani Lohjalle tulivat Anna ja Zelda, ja Lohjalla joukkoomme liittyivät vielä Annariu ja Käksä. "Pakollisten" lankaostoksien jälkeen suuntasimme Prisman yhteydessä olevaan Presso-kahvilaan jatkamaan juttua.

Ja sitähän riitti, hädin tuskin maltoimme neljältä lähteä, ja juttu jatkui vielä matkalla autolle ja autossa. Herätimme "hieman" huomiota kahviossa, viisi eri-ikäistä naista, kaikilla sukka- tai lapaskutomus käsissä... Käksä neuloi sukkia Talvi-Nallesta, Zelda Ilun sukkalangasta, Anna tikutteli hansikkaita Fortissima Sockasta, Annariu lapasia pojalleen Nallesta ja seiskaveikasta yhdessä ja minä neuloin Fritidsgarnista tumppuja tyttärelleni. Prisman joulupukkikin piipahti kahviossa, ja iloiseksi yllätykseksemme hän pysähtyi myös meidän kohdallamme, ja iloisesti hymyillen jakoi "ahkerille apulaisilleen" myös namuset... ;-)

Maltoimme myös keskustella neuletapaamisista, ja seuraavan kerran sovimme tapaavamme arki-iltana. Torstai osoittautui ainakin tälle porukalle parhaaksi vaihtoehdoksi, joten sovimme suraavan tapaamisen ajankohdaksi to 18.12.2008. Alustavasti paikaksi valikoitui Myllylammen kahvila Turuntien ja Hanko-Hyvinkää -tien solmukohdassa. Sovimme myös, että pidämme samalla Länskäri-neulojien ensimmäiset pikkujoulut, ja tuomme jokainen mukanamme pienen ja itsetehdyn lahjan kauniisti paketoituna. Lahjan pitää olla sellainen, että sen ehtii tehdä joululahjakiireistä huolimatta, eikä siihen saa tuhlata rahojaan... =)

Näin. Olin koko illan tavattoman hyvällä tuulella, ja iloinen siitä, että pääsimme näin mainioon alkuun. Tästä on hyvä jatkaa sitten joulukuussa! Tervetuloa silloin mukaan kaikki, jotka vain kynnelle kykenevät!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksi ulkopaikkakuntalainenkin (Espoosta) voisi joskus innostua mukaan. Eilen jo teki mieli, mutten ehtinyt.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa:)

Kivaa oli todella ja suuri kiitos vielä sinulle kyydityksestä. Jotakin kivaa kehittelemme siitä hyvästä. Olimme totisesti hyvinkin maltillisia siellä lankakaupassa, hyvä me. Onneksi eilen ei ollut tällainen sää sillä minä olen nyt täysin lumen takia saarroksissa enkä varmaankaan pääse edes töihin huomenna, ainakaan ennen puolta päivää, kääk!

T. Zelda

Anonyymi kirjoitti...

Aura, tule ihmeessä joukkoon rapeaan.

t.Zelda