maanantai 15. joulukuuta 2008

Ylihuomenna

Torstaina siis tavataan Nummelassa, Galleria Golden Pointissa klo 17.30. Pyytäisin, että hihkaisisitte kommentteihin, oletteko tulossa, niin galleriassakin osataan varautua tarjoiluun vähän henkilömäärän mukaan. Pikkujoulupaketithan ovat jo kaikilla valmiina, eikös vaan... ;-) Mieleeni tuli, että mikäli tärkeämmät joululahjat ovat vieneet ajan niin, ettei ole mitään pientä valmista, niin onhan lankakerä yleensä aina jokaiselle neulojalle myös tervetullut lahja, joten ei anneta ainakaan tällaisen asian estää paikalle tulemista, eihän!

Olin viikonloppuna Lohjan markkinoilla, kivaa oli, kuten aina. Annariu oli tainnut osua kojulle juuri, kun olin jossain muualla, mutta toisen Annan kanssa yhytimme toisemme missäs muuallakaan kuin Koivulan tilan villojen ääressä... Pikainen laskenta eilen illalla paljasti, että Koivulan ja muitakin villoja meille kotiin muutti reilun kilon verran. Hups!

Parkkipaikkatilanteesta Gallerian lähistöllä sen verran, että aivan gallerian kohdalla on pienehkö parkkipaikka, johon mahtuu kymmenkunta autoa. Tapaamisemme aikoihin useimmat liikkeet alkavat olla menossa jo kiinni, joten paikkoja on varmasti vapaana. Muutenkin tuossa vanha Henrikin talon ja Pisteen talon ympäristössä on runsaasti autopaikkoja, ja Nummelan tapaan kaikki ovat maksuttomia.

Yritän huolehtia itseni paikalle Galleriaan jo viiden tienoissa. Paikan tunnistaa siis pienellä sisäpihalla olevassa puussa roikkuvista kehyksenpaloista. Sisäänkäynti on vähän piilossa, mutta seinän vierestä mennään rappuja alas ja vihreästä ovesta sisään. Nähdään torstaina!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tulossa :)

Zelda kirjoitti...

Zelda myös tulee:)

annariu kirjoitti...

en yhtään tiedä pääsenkö, tääl koton on hirvee hässäkkä, kaikki levällään ja tekemättä.

Ripsu kirjoitti...

Mä pääsen sittenkin, ainakin alkuun hetkeksi. Jihaa!

Pirtsi kirjoitti...

Pirtsi on tulossa. :)