torstai 6. marraskuuta 2008

Pikkuisen blogista

Kaiken muun ohessa olen hieman pohdiskellut, miten "järjestellä" tätä blogia. Olette varmaan huomanneet, että oikeassa sivupalkissa on luetteloituna Länskäri-neulojia, eli siihen olen kerännyt kaikkien niiden nimet, jotka ovat a) hyväksyneet kutsun blogin kirjoittajiksi ja/tai b) ilmoittaneet, että heidät voi nimetä "mukaan porukkaan". Jokainen voi vapaasti valita, haluaako kirjoittaa tähän blogiin - silloin minun tai Annariun on lähetettävä teille blogikutsu sähköpostiin, ja kutsussa olevaa linkkiä napsauttamalla pääsee rekisteröitymään blogin kirjoittajaksi. Blogiin voi siis osallistua pelkästään kommentoimallakin muiden kirjoittamiin teksteihin, ja jos joku sellainen osallistuja haluaa nimensä laitettavaksi osallistujalistaan tiedoksi, siihen riittää pyyntö kommenttilaatikkoon.

Täällä bloggerin puolella en ainakaan vielä ole löytänyt tapaa, jolla kommentissa voisi kertoa sähköpostiosoitteensa "salaisesti" kuten Vuodatuksen puolella. Jokaisen blogiin kirjoittajaksi rekisteröityvän on annettava sähköpostiosoitteensa rekisteröitymisen yhteydessä, mutta niitä osoitteita eivät pääse näkemään muut kuin blogia hallinnoivat henkilöt, eli tässä vaiheessa Annariu ja minä.

Sitten seuraava kysymys: sopiiko teille, että laitan nimenne perään esim. sulkeissa tiedoksi muille neulojille, mistä kunnasta olette kotoisin? Onko tällä tiedolla mielestänne jotain arvoa? Itse toivoisin, että kukin meistä käyttäisi täällä sellaista nimeä tai nimimerkkiä itsestään, joka on käytössä esim. omassa blogissa tai neulontalistalla tms., eli jolla on "tunnettu" jo jossain muuallakin. Ja koska nimimerkit voivat muistuttaa toisiaan, ehkä tuo paikkakunnan lisääminen voisi helpottaa tunnistamista sellaisissa tapauksissa.

Joissakin muissa ryhmäblogeissa on ollut tapana linkata käyttäjänimiin heidän blogiosoitteensa; tiedän, että sen voi tehdä, mutta koetteko tarpeelliseksi? Jos koette, yritän selvittää, miten se käytännössä onnistuu.

Tuolta hallinnointipuolelta huomasin, että pari blogikutsua "roikkuu" vastaamattomina. Jos olet saanut kutsun mutta et ole vielä rekisteröitynyt kirjoittajaksi, tekisitkö sen mahdollisimman pian, tai jos et halua rekisteröityä, ilmoitatko siitä kommentissa, niin poistan nuo kutsut tuolta roikkumasta.

Kaikki ne, jotka ovat rekisteröityneet blogin kirjoittajiksi, listautuvat automaattisesti kutsun hyväksyttyään tuonne oiekaan sivupalkkiin alempana näkyvään listaukseen.

Mitähän vielä? Zelda, tervetuloa vain kyytiini. Ajattelin, että voisin ajella Nummelaan n. klo 12.30 ja olla autoineni esim. joko Isokankaan tai Vihdintien Valintatalon parkkiksella odottelemassa. Lohjan suuntaan pitää lähteä n. klo 12.40 viimeistään.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tarkistelen vaan vielä, että olihan kyse siitä kauppakadun lankakaupasta (lohjan käsityöliike)?

mulla ainaskin roikkuu yksi blogikutsu, mihin en vastaa, koska en pääse rekisteröitymään. tyydyn huutelemaan kommenttilootasta :).

Anonyymi kirjoitti...

ja unohtui sit nimi alta edellisestä *nolo*

-lapaskäsi-

annariu kirjoitti...

juu siitä on kyse, ei taas tajunnu mainita asiasta (sama pää kesät talvet)

Anna kirjoitti...

HEI Pelagia!
Mä voisin lähtee kanssa sun kyytiin, jos vielä mahtuu.

Anonyymi kirjoitti...

Jep, Isokankaalla käy mainiosti. Olen siellä silloin hyvissä ajoin. Pahus, toivottavasti Silkkitie ei enää silloin ole auki, jottei tule houkutuksia;) Minun puolestani tuon paikkakunnan voi nimimerkin perään hyvin laittaa. Nimimerkkini on Neulomosta peräisin ja siksipä täälläkin käyttelen.

Anonyymi kirjoitti...

No niin, sählinkini jatkuu, siis tuo edellinen nyymi olin minä

T:Zelda

Claudia kirjoitti...

Hei,

Puhekielellä suomen kielitaitoni riittää mutta kirjoittaminen vie tosi paljon aika. Joten kirjoittaisin mielummin englanniksi jos muille ei olisi haittaa.

Voisinko minäkin liittyä tähän? Asun Vihdin kirkonkylässä ja valitettavasti en pääse ensimäiseen tapamiseen.

Pelagia kirjoitti...

Claudia, tervetuloa mukaan! Uskoisin, että kielitaito riittää meillä muillakin lukea englanniksi, ja jos ei riitä, minä voin tehdä suomenkielisen lyhennelmän tarvittaessa...