keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Seuraavan tapaamisen ajankohta

Edellisestä neuletapaamisesta on taas vierähtänyt kotvanen, ja neulomaan taas tekisi mieli. Ajankohta on kuitenkin nyt ihan avoinna...

Edellisellä tapaamisella mietittiin, että keskiviikko voisi olla parempi päivä kohtaamiseen, ja vaihtoehdoiksi nousivat nämä keskiviikot:

ke 25.2.2009 klo 17.30 tai
ke 4.3.2009 klo 17.30

Nummelan päästä ei edelleenkään taida löytyä kelpoisaa tapaamispaikkaa, joten olen Lohjan Presson kannalla.

Minulle itselleni ke 4.3.2009 sopii paremmin, sillä ke 25.2.2009 rakas aviosiippani on työmatkalla, ja minun pitää sitten keksiä, minne hajasijoitan jälkikasvumme, jos lähden muualle neulomaan. Saattaisi se onnistuakin, mutta 4.3.2009 ainakin on isäntä kotosalla ja olen vapaampi lähtemään. Tosin sellainenkin vaihtoehto sitten on tuolle keskiviikolle 25.2.2009, että tulette meille kotiin neulomaan. En lupaa siivota, mutta kahvia ja teetä voin keitellä... =)

Äänestäkäähän mieltymystenne mukaan kommentteihin. Perusdemokraattisen päätöksenteon mukaan päiväksi valitaan se, joka useammalle sopii.

5 kommenttia:

Aiju kirjoitti...

Voi jehna, ihan nyt hävettää kommentoida kun en ole ainoaankaan tapaamiseen päässyt. Mulla vähän tökkii tuo Lohja, työpäivät kun on suht. pitkiä, niin pitäisi suoraan töistä tulla ja kotona olisi sitten vasta...joskus. Olisi kyllä tosi mukavaa jos tapaamiset onnistuisivat myös Nummelassa. Vakaasti aion kyllä seuraavalla kerralla olla mukana.

Lastu kirjoitti...

Vaikka olisin suunnattoman utelias käymään Pelagialla, täytyypi tunnustaa että töiden kannalta tuo 4.3. olisi parempi vaihtoehto ;)

Anonyymi kirjoitti...

4.3. on mullekin töiden ja oman jaksamisen kannalta parempi vaihtoehto.

Zelda kirjoitti...

Heippa minunkin puolestani.
Tuo 4.3.on minulle sopivampi, yrittäisin jonkun kyytiin joko Myllikseltä tai Nummelasta hypätä.

Harmillista, ettemme ole Nummelasta hyvää vakkaripaikkaa vielä keksineet, pää kyllä höyryää tuon tiimoilta edelleen, ei ihan luovuta toivosta eikä ainakaan tapaamisista.

Mukavaa viikonloppua kaikille.

Pirtsi kirjoitti...

Mulla näyttää keskiviikko ylipäänsä olevan vähän hankala ainakin huhtikuuhun asti. Lukujärjestys ei tällä hetkellä ole suotuisa keskiviikon, eikä oikein torstainkaan kohdalla, mutta huhtikuusta alkaen olisivat keskiviikot pareet päivät. Pääsyni siis on huhtikuulle asti vähän kiven takana. Nyyh.