torstai 5. helmikuuta 2009

Hyvää illanjatkoa!

Ja kiitos kaikille seurasta! Ensin näytti siltä, että joukkomme jäisi harvalukuiseksi, mutta paikalle putkahtivat meidän vanhojen "konkarien" Annan, Annariun ja allekirjoittaneen lisäksi myös Lastu ja Valokki - tervetuloa! Näyttää siltä, että viisi neulojaa on meillä vakio osallistujamäärä tapaamisissa... ;-)

Maltoimme sentään kahdeksan jälkeen lähteä kotiakin kohti, ja viimeiseksi pohdimme seuraavan tapaamisen aikaa ja paikkaa. Vuorotteluperiaatteen mukaan seuraava tapaaminen olisi Nummelassa, mutta paikka on edelleen ongelmallinen; galleriassa oli mukava olla viimeksi, mutta en jokaista tapaamista varten haluaisi vaivata galleristiakaan istumaan työpaikallaan iltamyöhään vain meidän vuoksemme.

Lohjan Presso on osoittautunut hyväksi paikaksi kahden kokemuksen perusteella - olisi mukavaa, jos Nummelastakin löytyisi samantyyppinen paikka.

Toinen kysymys on sitten se ajankohta. Pikainen keskustelukierros paljasti, että keskiviikko sopisi torstaita paremmin nyt paikalla olleille; mitä mieltä ovat muut neulojat? Ehdotuksia seuraavan tapaamisen ajankohdaksi olivat viikon 9 keskiviikko 25.2.2009 ja viikon 10 keskiviikko, 4.3.2009. Kaikille ei voi ajankohdan sopivan, mutta demokraattisesti lienee syytä päättää, että tapaaminen on silloin kun se suurimmalle osalle sopii - eikös niin?

Ilmaiskaahan mielipiteeenne kommenteissa, koska tavataan seuraavan kerran, ja tavataanko kuitenkin Lohjalla? Meitä on muuten monta autollista täältä Vihdistä menossa Lohjan suuntaan, joten kimppakyytejä saamme varmasti järjestettyä, kunhan asioista ajoissa sovitaan.

Neuletapaamisessa aloitettu kolmiohuivi ääntelee kutsuvasti kassissani, joten enimmät löpinät seis ja mars lankahamsteri, virkkaamaan!

1 kommentti:

Zelda kirjoitti...

Heippanen kaikille:)

Mukavaa, että teitä kuitenkin riitti paikalle asti. Minä en sitten lopulta lähtenyt liikkeelle, olo oli sen verran mojova. Ja asiaan vaikutti myös se, että muistin Pelagian poteneen jo pidempään ja epäilin hänen haluaan saada lisukkeeksi lisäflunssaa ja silmätulehdusta;)

Eli siis yritän uudelleen seuraavalla kerralla. Minä ehkä tulisin mieluummin 4.3. mutta todennäköisesti molemmat kyllä sopivat.

t. Zelda