maanantai 2. helmikuuta 2009

Blingblingbling!

Juuen ole ryhtynyt neulomaan kiiltäviä lankoja, yritän vain otsikollani kuvata mentaalista ovikellon soittelua. Tänään on jo 3. helmikuuta, tiistai, ja ylihuomenna torstaina olisi tarkoitus tavata Lohjalla, eikös vaan?

Ehtoinen emäntänne täällä potee flunssaa jo neljättä päivää, töistäkin olen ollut poissa ja tänään hilpaisen (tai siis raahustan) työterveyslääkärille kyselemään, että olisiko jotain rohtoo, kun poskiontelot tuntuu elävän ihan omaa (ja tuskallista) elämäänsä. Mutta en aio antaa periksi! Aion parantua torstaihin mennessä ainakin sen verran, että pääsen neulomaan, nih!

Päivitän tuon tapaamistiedon tuohon viereen vielä, sitten menen keittämään itselleni teetä. Voiko sitä muuten juoda liikaa? Eilen meni vissiin 14 mukillista...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla jää neulomiset torstaina väliin, lupauduin veljen vaimon emännöimille tupperikutsuille.
Pitäkää hauskaa ja neulokaa lohjalaisten ratoksi ahkerasti :)

Pirtsi kirjoitti...

Väliin jää minullakin. Pitää kirjoittaa essee perjantaiksi. Arvatkaas kumpi kiinnostaa enemmän, neulonta porukassa vai esseen kirjoittaminen...

Zelda kirjoitti...

Heippa kaikille Zeldaltakin,

täällä ollaan taudissa myös, kylkiäisenä jyllää myös silmätulehdus, kuopuksella jo toista kierrosta. En siis uskalla luvata vielä omalta osaltani mitään. Yritän kuitenkin jos suinkin pääsen.

Anna kirjoitti...

Ymm. Jääkö tämäkin tapaaminen väliin? Onko joku muu kuin minä ja Pelagia tulossa?

Pelagia kirjoitti...

Minä aion joka tapauksessa tulla Lohjalle, tulee meitä sitten monta tai vain muutama. Olen ollut kotona neljän seinän sisällä ihan riittävän kauan nyt... =) Jos joku kaipaa kyytiä Nummelasta, voin huitaista sitä kautta.

annariu kirjoitti...

tulossa minäkin!

Lastu kirjoitti...

Minäkin aion osallistua ensimmäistä kertaa! (olettaen, että isäntä kotiutuu ajoissa hoivaamaan sairastavaa karhunpoikaa)