maanantai 27. lokakuuta 2008

Homma etenee...

Lapaskädelle: kiitos avusta! Blogger on minulle vieras väline, joten opettelemista on. Nyt toivottavasti kommentointi on auki myös rekisteröitymättömille käyttäjille, kuten toivoit.

Jos haluat liittyä blogin kirjoittajiin, voit ilmoitella sähköpostiosoitteen, johon kutsun voi lähettää joko
a) tämän blogin kommenttiin tai
b) Pelagian blogin (http://pelagia.vuodatus.net) kommenttiin.
Voit myös osallistua blogiin ihan kutsumattakin, kommentoimalla.

Nummelassa olisi jonkin verran sellaisiakin paikkoja, joissa voisi kokoontua ainakin klo 19 saakka. Ymmärtääkseni kahvila Il Punto on avoinna klo 19, ja se on siis aivan Nummelan keskustassa.

Jossain vaiheessa pohdiskelin, että jäähallillahan on kahvio, joka on auki ainakin klo 20 asti, ellei pidempäänkin, sillä harjoituksia riittää varsin pitkälle iltaan - vai olisiko vähän kornia vallata neulojaporukalle tuo miehisen urheilulajin "pyhättö"? =) Siellä kahvi on kohtuuhintaista, joskin muuten valikoima on aika rajallista.

Prisman yhteydessä on toki yhdistetty Hesburger ja Presso-kahvila, mutta se on mielestäni kuin rautatieaseman odotushuone: kylmä ja vetoinen ja meluisa paikka.

Ja sitten on vielä Ned Kelly's, jossa on kahvilapuoli myös. Vaikka kyseessä on myös anniskeluravintola, kaiketi sielläkin voisi neuloa - edellyttäen, ettei siellä saa tupakoida.

Edellisen kerran neuletapaamisia yritellessämme tapasimme kertaalleen Myllylammella, joka sijaitsee lähellä meikäläisen kotikulmia. En ole aivan varma, mihin asti illalla kahviopuoli on auki, mutta eiköhän se ainakin klo 19 asti ole.

Hanko-Hyvinkää -tien varressa on myös jokin grilli-kahvila Seisakki, ja Helsingistä päin tullessa on Hiidenmäentien kohdalla Neste, jossa on kahvio, muistaakseni se on avoinna klo 20 saakka.

Nummelan kirjastossahan on ainakin se satutuntihuone, jota ehkä saisi "lainata" kerran kuukaudessa neuletapaamiseen, jos kirjastosta kyselisi. Siellä ei kuitenkaan ole mitään tarjoilua, enkä tiedä saisiko siellä edes omia eväitäkään olla, mutta eihän kai haittaisi vaikka kysäistä?

Linja-autoasemallakin taitaa jokin kahvio olla, mutta kun en koskaan bussilla liiku, on tuo asema jäänyt ihan käymättä. Kunhan Citymarketin remppa valmistuu, sinne varmaankin tulee jokin asiallinen kahvio (toivotaan).

Tässä siis Nummelan vaihtoehtoja. Olisiko jokin näistä mieleinen?

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mä tulen mielelläni mukaan.En osaa tuosta kokoontumispaikasta sanoa mitään, sillä häpeän tunnustaa, etten ole ikinä käynyt Nummelassa kahvilla. Voidaanhan me tavata ekaks jossain ja sit etsiä parempi paikka, jos siltä tuntuu. Ja hyvä, että aloit primus motoriksi, jonkunhan se on hoidettava.

Anonyymi kirjoitti...

no nyt tänne pääsee anonyymikin, kiitos vaan :).

tapaamispaikoista en osaa sanoa mitään... kaikki kuppilat mitkä mieleen tulee, on ahtaita ja meluisia :). täytyypä miettiä. etenkin lohjan suunnassa olevia :).

tapaamispaikkoja voisi varmaan vaihdella kunnes löytyy Se Oikea?

-lapaskäsi-

langanhamstraaja@yahoo.com

annariu kirjoitti...

Myllylampikaan ei kyllä oo mikään hullumpi idea...