maanantai 3. tammikuuta 2011

Jokos sitä huomenna taas tavataan?

Niin se vaihtui vuosikin ja taas pitää opetella muistamaan uusi jatko siihen 20-alkavaan sarjaan. Muistan, kun joskus nuorna tyttönä pohdiskelin, että kuinka vanha olenkaan vuonna 2000, joka oli silloin vielä jossain tavattoman kaukana tulevaisuudessa... Ja ei siitä aiheesta sitten sen enempää! =)

Huomenna olisi siis kuukauden ja vuoden ensimmäinen tiistai, ja ainakin minä hinkuan kovasti neuletapaamiseen. Nyt olisi Lohjan vuoro, mutta viime kerralla jo pohdiskelimme, että mahtaako Lohjalta enää löytyä tulijoita, kun edellisellä kerralla oli vain meitä vihtiläisiä paikalla... ?

Pistäkääpä nopeasti kommenttia, kummassa päässä tavataan: minullehan sopii ihan kumpi paikka vaan, mutta kun on niitä, joille Nummela on huomattavasti helpompi vaihtoehto, niin jos on sinne enemmän tulijoita, niin tapaamme sitten siellä.

3 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Heissun:)

Olen itse vielä sen verran puolikuntoinen, etten jaksa Lohjalle asti lähteä, mutta tuohon työpaikan naapuriin Nummelaan kyllä raahaudun, on kotimatkalla, hih!

Micki kirjoitti...

Nummelaan olis täälläkin yksi tulija. Tosin sillä varauksella, että mies hoitaa lapset mummulasta kotiin. Jos joudun lapsia kuskaamaan, niin en ehdi kovin kauaa olla.

Micki kirjoitti...

Ja varaus on poistunut, isäntä lupasi kuskata lapset. Eli tulossa ollaan, jos Nummelassa kokoonnutaan!