torstai 15. lokakuuta 2009

Tapaamisiin marraskuussa

Eiliseen tapaamiseemme saapui paikalle neljä innokasta neulojaa, pitkästä aikaa saimme mukaan myös Annan - mukavaa! Aika hujahti taas ihan liian nopeasti, hymph. Annaa lukuunottamatta - joka siis neuloi sukkaa - meillä muilla oli useampia (!) käsitöitä mukana. Minä neuloin ensin yhtä ja sitten toista pipoa, Annariu huivia ja sitten pipoa. Zeldalla oli ensin työn alla ponchoneule ja sitten hän siirtyi tikuttelemaan luonteenomaisempaa sukkaa... =)

Seuraavan tapaamisen paikkana onkin sitten Nummela, ja Zeldan kanssa kotimatkalla päätimme omavaltaisesti paikaksi Nummelan Prisman Presso-kahvilan - kokeillaan nyt kerran sitten tuokin paikka, vaikka se saattaakin osoittautua aika levottomaksi. Mutta kokeilemallahan sen sitten tietää!

Tapaamisen tarkemmat nuotit löytyvät sivupalkista - toivottavasti myös Nummelan porukat pääsevät "sankoin joukoin" mukaan - Pressossahan on siinä se pikkuinen leikkipaikkakin, vinkvink!

4 kommenttia:

Micki kirjoitti...

Minäkin voisin yrittää hilautua sinne Pressoon, vaikka en saisikaan jälkikasvua hoitoon. Leikkipaikka on pop.

Anonyymi kirjoitti...

Hei
voiko teidän joukkoonne liittyä?
Joskus olisi mukava vaihtaa ajatuksia tästä "harrastuksesta".
Terveisin riitta

Pelagia kirjoitti...

Riitta, tervetuloa vain mukaan! Jos haluat osallistua blogiinkin, saat kirjoitusoikeudet laittamalla kommentin Pelagian omaan blogiin osoitteessa http://pelagia.vuodatus.net. Vuodatuksen kommenteissa olevaan sähköpostiosoitteen kenttään voit jättää turvallisesti tiedon omasta sähköpostiosoitteestasi, ja minä voin sitten laittaa sinulle kutsun blogiin.Jos et halua kirjoitusoikeuksia, tule vain rohkeasti mukaan tapaamisiimme, pyrin päivittämään aina seuraavan tapaamisen tiedon siihen mahdollisimman hyvissä ajoin. Tapaamme vuorokerroin Lohjalla ja Nummelassa.
terv. Pelagia

Zelda kirjoitti...

Kyllä meillä taas riitti juttua, kiitos kaikille! Micki: jep - mukeloiset leikkipaikkaan ja äiti neulomaan. Riitta: joukkoon vaan rohkeasti ja Pelagialle kaunis kiitos kyydistä ja vatsantäytteestä:)