sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Mukavaa uutta vuotta kaikille Länskäriläisille!

Muistaessani oli tultava kirjoittamaan, minun ensi kerran osallistumiseni peruuntuu sillä torstaille osuu tulevan viikon toinen tärkeä meno. Mutta älkää luulkokaan, etten kiusaisi teitä sitten seuraavalla kerralla. Tätä kauttakin vielä kiitos pikkujoululahjasta omalta osaltani, en laita siitä nyt kuvaa syystä, että on käytöstä jo hävyttömän sotkuinen (patakinnas + kaverinaan patalappu). Voikaahan kaikki hyvin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi auts! Olipahan unohtunut koko tapaaminen tässä hässäkässä. En taida päästä paikalle tälläkään kertaa, Miähellä on torstaina pitkä työpäivä ja mulla yöhön meno. Onneksi olen tässä vaihtamassa päivätöihin, joten ensi kerralla sitten varmasti paikalla! Oikein mukavaa tapaamista vaan kaikille kynnelle kykeneville =)!

Pirtsi kirjoitti...

Minäkään en pääse, ope lupasi vihdoin jotain uutta asiaa kuvankäsittelyn tunnille. (Jos hän junnaa taas tämänkin tunnin, niin tältä palais kyllä käämi.) Mikäli tunnit antaa myöten, olisin tulossa sitten taas seuraavaan. (Harmi, olisin tarvinnut neuvoja 6-vuotiaan tytön sukan kokoon...)

annariu kirjoitti...

minäkään en pääse :( myös täällä isäntä pitkään töissä, ja kolmea hurjaa ei voi ottaa mukaan...

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin jää osallistumatta, viikon valvomisen ja huonosti nukuttujen päivien takia väsyttää vaan niin mahdottomasti että nukkuminen voittaa neulomisen 6-0 huomenna.
Seuraavalla kerralla sitten taas.