perjantai 7. marraskuuta 2008

Käytännön asioita taaskin...

Anna: kyllä kyytiin mahtuu, ja jos muita halukkaita vielä on, niin autossa on vielä tilaa yhdelle mukavasti ja kahdelle kapeasti! Tulen Nummelaan K-Isokankaan parkkipaikalle la 22.11.2008 klo 12.30 viimeistään, Lohjaa kohden lähdemme n. klo 12.40.

Lapaskäsi: poistan sen roikkuvan kutsun tuolta, niinhän se sovittiin, ettet rekisteröidy kirjoittajaksi.

Claudia: tervetuloa mukaan! Eiköhän meiltä sen verran suju englannin luetun ymmärtäminen, että voit kirjoittaa englanniksi. Ja jos tarvetta on, minä voin tehdä suomenkielisen lyhennelmän.

Terhi: haluatko mukaan blogin kirjoittajaksi? Siinä tapauksessa laita sähköpostiosoitteesi minulle alempana tässä postauksessa olevaan minun sähköpostiini. Jos et halua rekisteröityä, kerrotko, voiko sinut lisätä tuohon ylempään listaukseen Länskäri-neulojista ja vielä sen, missä päin vaikutat.

Mitäs sitten muuta? On ollut kiva lukea esittelyjänne, tuntuu siltä kuin melkein jo tuntisin teidät kaikki... ;-) Te, jotka ette halua/voi rekisteröityä tänne, voitte myös esitellä itsenne laittamalla sähköpostia minulle, minä sitten julkaisen tekstin täällä. Tässä ns. kotisähköpostini: tea piste siili ät dnainternet piste net.

2 kommenttia:

käksä kirjoitti...

Tahtois mukaan jos huolitaan :) sp dillsan@gmail.com

Pelagia kirjoitti...

Tervetuloa mukaan! Kutsu blogin kirjoittajaksi lähtikin jo... =)