tiistai 4. marraskuuta 2008

Annariu esittäytyy...

Elikkäs olen Anna, 31v, 3 lasta ja aviomies. Asutaan Ojamolla. Olen tällä hetkellä vielä kotona, Niilon 2,5v, kanssa. Isommat ipanat ovat koulussa.

Neulomista olen aktiivisesti harrastanut marraskuusta 2006 asti. Sitä ennen hyvinkin satunnaisesti.

Olen kauan miettinyt, että olisi kiva tavata muita neulojia, koska ystävä/sukulaispiiristä ei muita löydy. Nykyään ei siitä porukasta kukaan enää ihmettele, kun kannan lankaa ja puikkoja mukana kaikkialle. Päätin kuitenkin rohkaista itseni ja kysyä Pelagialta (ainoa bloggaaja, jonka tiesin asustavan länskäri alueella) josko saataisiin porukka kasaan. No nyt ollaan pitkällä asiassa, ja kohtapuolin nähdään.

En ole vielä päässyt käymään siellä käsityöliikkeessa, kun aina tulee jotain muuta eteen. Liike on kuitenkin auki arkisin klo 18 asti ja lauantaisin klo 14. Joten jos treffataan siellä sillon 22.11 klo 13 ja siirrytään sieltä sitten jonnekin kahville...? Ellen ehdi käymään siellä kyselemässä aikaisemmin...

Terveisin lapasteleva Anna, kera kiukkuisen Niilon

3 kommenttia:

Zelda kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Rähmin tuon edellisen kommentin, anteeksi;) Mutta minulle ainakin sopii tuo ajankohta Annariu oikein hyvin. Jäämme siis katsomaan miten muille.

Zelda

Ripsu kirjoitti...

Moi! Mun täytyy väkertää esittely joskus paremmalla ajalla, mutta laitan tähän pikaisesti, että yritän päästä silloin lauantaina mukaan.