torstai 20. elokuuta 2009

Syyskuun tapaaminen

Neljä urheaa neulojaa ilmaantui paikalle syyskauden ensimmäiseen tapaamiseen Lohjan museon kahvilaan. Juttua meillä riitti hyvin yli kahdeksaan, ja meillä viimeisillä kolmella vielä puoli yhdeksäänkin asti... =)

Seuraavan tapaamisen ajankohdaksi sovimme ke 09.09.09 klo 17.30. Tapaamispaikkana tällä kertaa meikäläisen eli Pelagian käsityökammari kotipihassamme... Osoitettani en täällä julkaise, kuten varmasti hyvin ymmärrätte, mutta halutessasi mukaan tapaamiseen toimi näin:

Vieraile henkilökohtaisessa blogissani Keskiäkäisen tunnustuksia ja jätä minulle kommentissa sähköpostiyhteystietosi ja pyyntö tapaamispaikan osoitteesta. Vuodatuksen blogissa vain minä näen sähköpostin. Lähetän sitten paluupostissa osoitetietoni. Paikalle sopii mainiosti saapua autolla, pihassamme riittää parkkitilaa ainakin kymmenelle kaaralle.

Koska minulla tulee taas vuosia täyteen kaksi päivää tapaamisemme jälkeen, ajattelin tarjota paikalle saapuville synttärikakkua, jonka on luvannut valmistaa toiveideni mukaan Annariu (jee!), joten kun "ilmoittaudut" mukaan tapaamiseen, kerro myös, onko tarpeen huomioida kakussa jokin ruokarajoite. Ja vaikka kyseessä ovat "epäviralliset kaverisynttärit", niin lahjoja ei sitten tuoda!

Ajattelin, että kun pääsemme iltaa istumaan lankavarastoni keskelle, voisi olla hyvä hetki vaikkapa pienimuotoiseen lankavaihtoon; mitä sanotte? Mukavaa olisi myös päästä selailemaan mahdollisia uusia neule- ja virkkauskirjoja ja lehtiä, oma kirjastoni on kammarissani paikalla selailua varten valmiina.

Tervetuloa, tulkaa isolla joukolla! =)

Ei kommentteja: