torstai 2. huhtikuuta 2009

Uusi idea

Eilen, kun olin jo tuon edellisen kirjoitukseni rustannut, tuli mieleeni ihan uusi idea: entäs jos mentäisiinkin yhdessä porukalla vierailemaan la 18.4.2009 Lankamaailma Nordian neuletapaamiseen? Minulla on ko. päivänä klo 16 alkaen lätkä-äitien saunailta, ja olin jo ajatellut, että itsekkäästi varastan melkein koko päivän omiin huveihini ja lähden tuonne Oulunkylään, mutta autoon mahtuu toki kolme tai neljä muutakin kulkijaa, jos kiinnostaa... ja jos joku toinenkin haluaa lähteä omalla autolla, niin saataisiin vielä vähän isompi porukka mukaan.

Kiinnostaisiko? Ja jos oman neuletapaamisen korvaaminen tuolla reissulla ei ole hyvä ajatus, niin tavataan kaikin mokomin sopivana ajankohtana, mutta minä olen nyt melkein varmasti päättänyt tuonne lähteä, joten lankaostoksille halajavia mahtuu kyytiini Nummelasta muutama. Tapaaminen alkaa muistaakseni klo 12, eli kotoa lähden varmaankin n. klo 11.15, ja Nummelaan palaan niin, että ehdin saunailtaani eli klo 16 mennessä.

Kommenttia, kiitos!

5 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Tätä et kyllä usko, mutta olen itsekin menossa tuonne juuri silloin - ystävää tapaamaan eli ihan hyvin voimme treffata siellä ainakin minun puolestani. Menen kyllä bussilla jo aamusella, mutta siellähän me sitten nähdään kuitenkin? Eli siis minä ainakin olen siellä silloin jokatapauksessa

Zeldis

käksä kirjoitti...

Ihana idea, vaikkakaan en itse pääse osallistumaan, olen vain hengessä mukana unten mailla :)

Anitta kirjoitti...

Ogeliin kannattaa mennä jo ennen klo 12 niin ehtii tutkaileen lankoja jo ennen käsityötapaamista. Liike menee kiinni klo 15 ja voi tulla kiire sitten ostosten kanssa.
Ja sitten tapaamisen aikana yleensä saa lapun, jolla saa alennusta 20% normaalihintaisista langoista.
Myös voi ottaa mukaan keksiä tms koska kauppias tarjoaa kahvit.
Autolla tulijoillehan on Ogelissa hyvät parkkitilat kauppakeskuksen pihalla ja kadun toisella puolella parkkialueella. Ennen niissä oli joku aikarajoitus, mutta viimeksi oli kyltit otettu pois. En tiedä johtuiko sitten niistä parkkivalvontafirmojen ongelmista.

Jos jotakuta ei huvita mennä kotiin vielä klo 15 aikaan, niin Ruoholahden kappelissa on "tilkkujen yö". http://ottijatuota.blogspot.com/

Micki kirjoitti...

Mä voisin alustavasti ilmoittautua halukkaaksi Pelagian kyytiin, sillä varauksella että ollaan terveitä ja isännälle ei tule mitään pakottavaa menoa tuolle päivälle.

(Ja terve vaan kaikille, olen Micki ja majailen Nummelassa. Pelagia bongasi mut hiljattain Ravelrystä ja vinkkasi tämän porukan olemassaolosta.)

Zelda kirjoitti...

Hei Micki, tervetuloa vaan remmiin. Näemmekin sitten siellä Ogelissa. Asettelen juuri selkärankaa paikoilleen sitä silmällä pitäen.

Mukavaa pääsiäistä kaikille.