tiistai 17. toukokuuta 2011

Kevätväsymystä - pyh ja pöh!

Viime tapaamisessamme juttelimme hetken kesästä ja kesän tapaamisista. Silloin ehdottelin, että tekisimme pikku retken esimerkiksi Soukan Menita Outlettiin. Kävin katsomassa Menitan sivuja, ja tulevana lauantaina eli 21.5.2011 näyttäisi tuolla Outletissa olevan neuletapaaminen. Tapaaminen on klo 12-16, kauppa on auki klo 10-16 - kiinnostaisiko nyt lähteä retkelle?

Toukokuun alussa juttelimme kyllä mahdollisesta retkestä kesäkuun puolella, mutta miltä ajatus tuntuisi? Ajatus toki on se, että mennään yhdellä tai kahdella autolla ja kyyti kulkee kumpaankin suuntaan. Äkillinen inspiraatio iski minuun, ja olisin valmis lähtemään (viimeviikkoisella palkkapäivällä saattaa olla jotain osuutta tähän asiaan...), mutta kavereita olisi kiva saada. Hihkaise kommenttiin, jos haluaisit lähteä mukaan.

Tulinpa vielä editoimaan tekstiäni, sillä satuin lukemaan Kristelin Elämänlankaa-blogia, ja sieltä päädyinkin Lankamaailma Nordian sivuille toteamaan, että tulevana lauantaina on siellä Sytomyssy-tapaaminen JA lisäksi Kristel ja Johanna ovat siellä esittelemässä uutta kirjaansa Pitsit puikoille, ja nimmarinkin voisi kirjaansa saada... Oulunkylässä aikataulu on klo 12-15 (ja minua sinne houkuttelisi edullinen ja hyvä tiskirättipuuvillalanka tarjouksessa!). Olisiko tämä ehkä houkuttelevampi retkikohde?

Joka tapauksessa päätimme tavata kesäkuun alussa ja mahdollisesti vielä puolen kuun paikkeilla, ja rauhoittaa sitten heinäkuun lomailukuukaudeksi. Joten jos emme tapaa jo aiemmin eli tulevana lauantaina, niin tapaammeko ti 31.5. vai ti 7.6.? Paikka lienee jälleen Nummela?

3 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Heips:)

Idea on oikein hyvä, kumpikin. Minä vain harmikseni olen kiinni lauantain (muu tärkeä meno). Toivotaan, että muilla olisi mahdollisuus lähteä.

Zelda kirjoitti...

Minäkin tulin vielä uudelleen kommentoimaan:) Minulle sopisi parhaiten tuo 31.5. neuletapaamisen ajankohdaksi.

Micki kirjoitti...

31.5. sopinee minullekin.