torstai 9. syyskuuta 2010

Mukava ilta, kiitos!

Kokoonnuimme siis pitkästä aikaa kesän jälkeen taas tekeleet kätösissämme "piiriin". Oikein mukavaa oli, kiitos kaikille paikalla olleille ja oikein hieno juttu, että saimme myös uusia kasvoja joukkoon, ei kun mukaan vain kaikki muutkin, jotka eivät tähän asti ole sinne asti rohkaistuneet tai ennättäneet.

Kiitokset myös Annalle, joka päivitti sivupalkkiamme. Omavaltaisesti nyt sitten päätimme ottaa tuon vakiopäivän käyttöön. Helpottaisi ehkä tätä jokakuukautista veivaustamme, jos ei tuo toimi niin rukataan sitten uusiksi toisin.

Ensi kertaan taas, nauttikaahan syksystä ja kaikista herkuista langoista.

Zelda

4 kommenttia:

Pelagia kirjoitti...

Hyvähyvä, että saitte tapaamisen aikaiseksi ja vakiovuorotkin sovittua. Näin se toiminta hakee ne muotonsa! Hyvä juttu, että vaihdoitte päivän tiistaiksi, keskiviikko olisikin ollut meikäläiselle jo melko "mahoton". Höh, miksi lokakuun alkuun on niin pitkä aika?

Zelda kirjoitti...

Pelagia: Mulla ainakin oli ihan itsekkäät syyt tiistaille, Esikko nähkääs silloin aina hoidossa, jee! Kyllä se pian tulee, usko pois.

Micki kirjoitti...

Jee, vakiopäivä on hyvä ajatus!

winnie kirjoitti...

mitenkäs teidän mukaan voisi päästä??vai pääseekö edes?olen vasta aikas alkutekiöissä neulomisessa,mutta harmitellut pitkään kun ei ole tapaamisia.