torstai 17. joulukuuta 2009

Tulevan vuoden varalle

Tapasimme siis pikkujoulujen merkeissä Lohjalla keskiviikkona, ja minusta tuntui, että kaikki paikalle päässeet lähtivät tyytyväisinä kotiin. Pikkujoululahjat vaihdoimme näppärästi ojentamalla oman pakettimme aina oikealla puolella istuvalle henkilölle, ja niin minä sain paketin Annariulta ja oma pakettini päätyi Zeldalle. Kiitos vielä langasta, Anna, se polttelee kovasti tuolla sohvarahilla, ja vähän siihen malliin, että saattaa päätyä puikoille/koukulle jo ennen uutta vuotta!

Juttelimme myös neuletapaamisten jatkosta. Nummelan viime tapaamisessa kävi ilmi, että tiistai olisi viikonpäivänä sopivampi tapaamispäivä kuin keskiviikko, joten joustavina ihmisinä päätimme, että kun jatkossa tavataan Nummelassa, niin tavataan tiistaisin. Tapaamiset samaan aikaan kuin ennenkin eli 17.30 alkaen, ja paikkana Nummelan Prisman Presso-kahvila. Uuden vuoden aloitamme Nummelan tapaamisella, ja koska tuo vuoden ensimmäinen viikko on sen verran risainen ja varmaan aika monet silloin lomailevatkin, niin ehdotan seuraavan tapaamisen ajankohdaksi tiistaita 12.1.2010.

Kuten aina, on vuoden lähestyessä loppuaan aika kiittää kuluneesta. On ollut ilo istua seurassanne kerran kuukaudessa purkamassa niin mieltä painavia kuin ilahduttaviakin asioita samalla, kun on purkanut lankaa kerältä ja jalostanut sitä muuhun muotoon. Toivon meille kaikille rauhaisaa ja lankarikasta joulua, tasaista puikkojen kilinää ja koukkujen suihkinaa sekä yhtä miellyttävää uutta neulontavuotta 2010!

2 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Kiitokset minultakin kaikille tasapuolisesti. Vuosi on hujahtanut käsittämättömän nopeasti ohitse ja todetuksi on tullut, että kotiin tapaamisista ennättää aina vasta iltauutisten aikaan:) Siis hauskaa joulua ja onnea vuodelle 2010

Anna kirjoitti...

HEI!

Mulle noi tiistait käy yleensä hyvin, mutta juuri tammikuussa tiistait on aika varattuja. Kannatan siis tiistai tapaamisia, mutta ikävä kyllä en itse tuonne tällä kertaa pääse.

Hyvää uutta vuotta kaikille!