perjantai 18. syyskuuta 2009

Lokakuun neuletapaaminen

Juu, piti käydä heti silloin reilu viikko sitten uutta tapaamista selvittelemään, mutta miten se aika tässä taas juokseekin käsistä...

Nyt anyways mietitäänpä, milloin tavataan: jos keskiviikkopäivissä pysytään, niin seuraavat soveliaat olisivat sitten ke 7.10.2009 tai ke 14.10.2009. Tuo jälkimmäinenhän on viikolla 42, joka on jo syyslomaviikko läntisellä uudellamaalla, joten ei taida sopia niille, jotka jälkikasvun kanssa lomailevat (minä en - tai siis jälkikasvu lomailee jossain ihan muualla ja minä olen vapaa kuin taivaan lintu...). Paikkana tällä kertaa Lohja, ja siellä oletettavasti Prisman alakerran Presso, kuten ennenkin, jos ei ole muita lennokkaita ideoita kenelläkään. Kellonaika varmaankin myös se tuttu klo 17.30.

Kommentoikaahan, kumpaanko päivään lykätään tapaaminen. Ja mieluusti pian, että pääsen lykkäämään tiedon tuohon sivupalkkiinkin!

3 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Heips:) Minulle sopisi tuo 14.10. olen silloin vapaa esikosta. Ei tuo edellinenkään mahdoton ole, mutta vaatii enemmän järjestelyjä.

Zelda kirjoitti...

Minä täällä huhuilen, että aiotteko kokoontua huomenna? Minun huominen päiväni muuttui varatuksi viime viikolla, en siis silloin pääse, mutta 14.10. kylläkin. Jään vahtimaan josko silloin olisitte into piukeena kohtaamaan:)

Zelda kirjoitti...

Pelagia: jepulis höpölis, loikkaan mukaasi 14.10, jos vain sopii? Vanha paikka?