maanantai 20. heinäkuuta 2009

Syksystä jo tiedustelen?

Hihii, todella sopivaa juuri lomalle jääneenä, mutta laittakaahan hautumaan missä kokoonnuttaisiin ja milloin. Nyt taitaa vähän jokainen olla reissussa ja lomilla eikä intoa liene pahemmin tapaamisiin, mutta mitenkäs elo/syyskuussa vaiko vielä myöhemmin;)

Siis mietintään ja ehdotuksia kiitos!

Iloista kesää kaikille toivotteleepi

Zelda

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Mä olen jo palannut töihin ja miettinyt samaa tapaamisasiaa. Käytännössä tuo Lohjalla tapaaminen on onnistunut paremmin, kuin Nummelassa, joten tavattaisiinko ainakin ekan kerran Lohjalla? Käviskö viikko koulujen alkamisen jälkeen eli keskiviikkona 19.8.?

Pelagia kirjoitti...

Minäkin olen mietiskellyt aihetta, ja ajattelin ehdottaa, että voisimme tavata silloin tällöin vaikka meilläkin, nyt kun olen saamassa tuon oman parakkityöhuoneeni kuntoon. Voisimme vaikka "vihkiä" sen puolivirallisesti käyttöönsä... =) Täällä ollessahan emme ole julkineulomassa, mutta Lohjalla sitten taas sitäkin enemmän. Annan ehdottama ajankohta elokuun puolivälissä tuntuisi ainakin tässä vaiheessa ihan sopivalta, voisimme silloin vaikka sopia sitten seuraavan tapaamisen meille parakkiin, jos siltä tuntuu.

Zelda kirjoitti...

Moikka rouvat:) Annasta en ole varma oletko, mutta saanen anteeksi jos aiheetta rouvittelin;)

Passaa paremmin kuin mainiosti ehdotuksenne. Laitan siis ainakin itselleni ylös tuon 19.8.

Mukavaa kesän jatkoa teille molemmille. Minä vielä viikon lomailen.