perjantai 1. toukokuuta 2009

Aurinkoista vapunpäivää

Ulkona paistaa aurinko ja minä päädyin merkillisen assosiaatioketjun jälkeen kuvaamaan vanhoja hääkuviani... Muistattekos, mistä oli puhe viimeksi tapaamisessa? No, tässä kuvia siitä "helikopterista".... =)


Nämä kuvat on siis napattu digikameralla niistä "oikeista" , virallisista hääkuvistamme ja rajattu strategisesti, mutta taso ei ole päätähuimaava. Ehkä kuitenkin saatte käsityksen siitä, miltä tuo erikoisuus näytti silloin kohta 14 vuotta sitten.

***
Mutta asiasta ihan toiseen. Kuukausi taas ehti vaihtua, ja lienee korkea aika miettiä vähän, milloin ja missä tavataan seuraavan kerran. Tavataanko toukokuussa ja jos tavataan, niin milloin ja missä - säät saattaisivat suosia niin, että voisimme kenties pohtia jonkinlaista picnic-tyyppistä järjestelyäkin Nummelan suunnassa? Ja tuo parakkikin tuosta vissiin kohta saa sisustustakin, joten yhtenä mahdollisuutena on tavata täällä meillä ja "vihkiä" tuo uusi työhuoneeni samalla käyttöön.

Toinen kysymykseni koskee KIP-päivää. Sehän on 13.6.2009, eikä minulla vielä ole tietoa siitä, missä kaikkialla järjestetään KIPpailua, mutta minusta ko. päivä voisi olla hauska viettää esim. jonkun muun paikkakunnan KIPpailussa. Viime vuonna minä kävin yhden blogikaverini kanssa KIPpailemassa Hämeenlinnassa, Villa Mokassa, ja jatkaisin mielelläni "perinnettä" lähtemällä jonnekin toiselle paikkakunnalle tapaamaan blogeista tuttuja, mutta muuten tuntemattomia neulojia. Välimatkallisesti sopivia kohteita voisivat olla esim. Hämeenlinna, Vammala tai Hamina, jos siellä tänä vuonna kokoonnutaan KIPpailun merkeissä. Minun autooni mahtuu mukavasti kolme ja vähän ahtaammin neljä kaveria matkaan mukaan.

Hämeenlinnassa ohjelmaan voi helposti mahduttaa visiitin Wetterhofilla ja Villa Mokkakin tulisi siinä tutuksi. Haminan suuntaan mennessä taas voisi pistäytyä Korialla tai Porvoossa siinä yhdessä lankakaupassa (en muista nimeä) ja Vammala on senverran lähellä Tamperetta, että tarvittaessa voisi pistäytyä sielläkin. Ja tietysti aina voi lähteä pääkaupunkiseudullekin KIPpailemaan.

Mutta tämä siis mietintämyssyyn, KIP-päivään on vielä puolitoista kuukautta aikaa, joten ensin lienee syytä päättää toukokuun tapaamisesta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, tokihan me työhuoneesi tullaan käyttöön vihkimään ja kateudesta vihertämään;) KIP-päiväkin kuulostaa kivalta, mutta se täytyy vielä lähempänä katsastaa mitä kalenteri sanoo siitä eli lähinnä olenko esikossa kiinni vaiko en;)

Iloista vappua vain kaikille:)

Zelda

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, palasin vielä yhden jutun omalta osaltani kommentoimaan: minä tykkäisin Hämeenlinnaan mennä, matka ei ole pitkä ja Villa Mokkaan on ollut aikomus monesti mennä.

Zelda

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tosiaan erikoinen tuo kimppu hääkimpuksi. Mutta on kyllä sun näköinen, räiskyvä, lennokas :)

KIPpailu muualla kuulostaa kivalta, VillaMokka sai ihan kuolan valumaan näppikselle...

Anitta kirjoitti...

KIP-päivästä löytyy täältä tietoa myös Suomen osalta.

http://www.wwkipday.com/find_kip.htm

annariu kirjoitti...

tullaan vihkimään työhuone! KIPpailu hämeenlinnassa saa mun ääneni, villa mokka sai sormet syyhyämään, ellei tuolle päivälle muuta osu, ja jos isäntä myötyy...

tuo kimppu on mahtava ja just sua!

Micki kirjoitti...

Minäkin voisin liittyä KIPpailemaan, tapahtui se sitten missä hyvänsä. Täytyy vaan buukata päivä itselleni hyvissä ajoin, niin isäntä saa hoitaa lapset. :)

Myöskin työhuone olisi mukava katsastaa.