keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Noin seitsemän neulojan siskot

Olipa taas lystiä! Ja teimme osallistujaennätyksen, eli paikalla oli sen seitsemän neulojaa: Käksä, Valokki, Zelda, Anna, Lastu, Annariu ja allekirjoittanut. Melkein ei enää mahduttu yhteen pöytään. Tällä kertaa Käksä oli pakannut mukaan virkkuutyön, ja meillä muilla oli neuletta joka sorttia: Annalla villapaita, Annariulla hihatin/bolero, minulla pipo (voi mikä ylläri!), Valokilla ja Zeldalla sukat ja Lastulla - ? Jäi kysymättä, mutta koosta arvelisin, että saattoipa olla puserokin tulossa jälkikasvulle...

Uteliaita seuraajia riitti niin kahvilassa sisällä kuin lasin ulkopuolellakin bussipysäkillä, mutta sekös meitä haittaisi ;-)

Seuraavan kerran päätettiin tavata jo kolmen viikon päästä ja tällä kertaa Nummelassa, jäähallin kahviossa. Sattuu olemaan sopivasti ainakin meikäläisen pojalla silloin harjoitukset, joten hallille voisin väittää olevani menossa muutenkin... =) Siellä taas tavataan!

9 kommenttia:

Zelda kirjoitti...

Jepulis:) kivaa oli. Erityisen kivaa yleensä silloin, kun ohikulkija pällistelee höpö ilme kasvoillaan, hih! Kiitos taas kyydistä ja ensi kerralla tosiaan siellä jäähallilla, kovat ja pehmeät harrastukset ripirinnan, eikös juu? Osuvasti muuten sanavahvistus pyytää laittamaan putshot, hooh..

Anonyymi kirjoitti...

No voi kun kivan kuuloista... onkohan täällä Kanta-Hämeen eteläsuunnalla tuollaisia tapaamisia... vaikka en hääppöinen neuloja olekkaan tuommoiseen voisin kyllä mennä mukaan sukkani kanssa....:))

Zelda kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Marke - teepä maakuntamatkailua vaikkapa kesällä ja tule mukaan, aina yksi neuloja joukkoon lisää mahtuu:)

t.Zelda

Anitta kirjoitti...

Joitakin käsityötapaamisia löytyy täältä

http://finnishknitblogs.foorumit.fi/index.php

Anonyymi kirjoitti...

Voihan. Huomasin just etten pääsekään keskiviikkoiseen tapaamiseen. Olinkin luvannut mennä tutun kynttiläkutsuille.

Mutta ensi tapaamiseen tulen sitten varmaan kassissa puikkoja ja lankaa muillekin kuin itselleni :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi sentään, täällä on potilaita nyt jo kaksin kappalein eli tämä äiti rynnistää huomenna töiden jälkeen kiltisti kotiin vahdinvaihtoon potilaita paapomaan. Kaksi nuorinta meillä potee flunssakuumetta ja nyt pidellään peukkuja, etteivät muut sairastu. Pysykäähän te muut terveinä. Ensi kerralla uusi yritys, sniif..

Zelda

annariu kirjoitti...

meillä isäntä sopinut menoa, joten jään pois...

Lastu kirjoitti...

ja minulla painaa työt niin pahasti pääle, että tänään ei millään onnistu. Voihan p!

Ensi kerralla sitten...