maanantai 12. tammikuuta 2009

Hyvää alkanutta vuotta!

Meidän perheessä vuosi on aloitettu sairastellen (miinuspuolta), mutta sairaslomallahan voi hyvin tehdä käsitöitä (pelkkää plussaa!). Tällä hetkellä kotona potemassa ovat siippa ja tytär, minä ja poika sentään porskutellaan, vaikka oma olo ei niin kauhian kaksinen olekaan.

Ajattelin vain käydä kertomassa, että minä joudun jättämään torstaina neuletapaamisen väliin (miinusta), sillä olen toimitsijavuorossa pojan lätkäjoukkueen pelissä (toivottavasti plussapuolta!). Zeldan kirjoitukseen tulleiden kommenttien perusteella aika moni muukin joutuu tapaamisen nyt jättämään väliin, mutta älkääpä antako sen estää, pidothan tunnetusti aina paranee, kun väki ja sitä rataa. Tunnustan, että olin jo ilmoittamassa lätkäjoukkueelle, että tällä kertaa kyllä luistan vuorostani, kun olen jokusen kerran ylimääräistäkin tehnyt, mutta kun pojan joukkueella menee nyt pelit hyvin, en sittenkään malta tulla neulomaan... Kyllä, tunnustan, lapsen lätkämatsi vie voiton jopa neulojien tapaamisesta... Hei, minullahan taitaa sittenkin olla vielä toivoa! =)))

Niin, ja ajattelin ehdotella, että josko pidettäisiin sitten se seuraavan neuletapaaminen hieman etuajassa (jo kolmen viikon päästä), kun nyt jää tämä väliin... ? Meinasin vaan, että oliskos mukava kokoontua to 5.2.2009, kun on Runebergin päiväkin ja saisi syödä torttua?

3 kommenttia:

Ripsu kirjoitti...

Moi! Mullakin on iltapalaveri torstaina eli mäkään en oo tulossa :(

Zelda kirjoitti...

Minulle ainakin tuo ehdottamasi päivä sopii oikein hyvin ja anteeksi blogisähläys, tätä se on kun porukat sählää selän takana eivätkä anna rauhaa.

Anna kirjoitti...

HEI!

Mullakin vaihtui tänään työvuoro, enkä pääse siis minäkään.