maanantai 3. tammikuuta 2011

Tänään Nummelassa

Koska puoltavia ääniä tuli Nummelan puolesta kaksi, ja itsekin tietysti mieluummin kotimaisemissa neulon, niin äänin 3-0 on neuletapaaminen tänään klo 17.30 Nummelan Prisman Pressossa. Onko lupa toivoa, että tyrkyllä olisi jotain ihkulankaa, joka ei ihan mahtuisi jonkun muun stashiin???? =)

Helmikuussa sitten Lohjalle, eikös niin?

Jokos sitä huomenna taas tavataan?

Niin se vaihtui vuosikin ja taas pitää opetella muistamaan uusi jatko siihen 20-alkavaan sarjaan. Muistan, kun joskus nuorna tyttönä pohdiskelin, että kuinka vanha olenkaan vuonna 2000, joka oli silloin vielä jossain tavattoman kaukana tulevaisuudessa... Ja ei siitä aiheesta sitten sen enempää! =)

Huomenna olisi siis kuukauden ja vuoden ensimmäinen tiistai, ja ainakin minä hinkuan kovasti neuletapaamiseen. Nyt olisi Lohjan vuoro, mutta viime kerralla jo pohdiskelimme, että mahtaako Lohjalta enää löytyä tulijoita, kun edellisellä kerralla oli vain meitä vihtiläisiä paikalla... ?

Pistäkääpä nopeasti kommenttia, kummassa päässä tavataan: minullehan sopii ihan kumpi paikka vaan, mutta kun on niitä, joille Nummela on huomattavasti helpompi vaihtoehto, niin jos on sinne enemmän tulijoita, niin tapaamme sitten siellä.